Studio Rodeberg Salon 

Nieuw: elke laatste donderdag van de maand.

Studio Rodeberg , Rodeberg 12 in 9030 Gent om 20u

Op 29 februari 2020 organiseerde ik een avond waarop ik vele vrienden, kunstenaars, fotografen, dichters, schrijvers en kunstliefhebbers uitnodigde voor een performance van Nele Nu en vooral om met elkaar kennis te maken en te praten.

Het was een wonderbaarlijke avond met 50 aanwezigen.

Ik ga dat nog vaak opnieuw doen, zei ik toen.

Helaas, twee weken later, op 13 maart begon de eerste lockdown en wat er nadien volgde, weten jullie.


Nu, twee en een half jaar later, en samen met Veerle Verbeke, organiseren we Het Salon in Studio Rodeberg, elke laatste donderdag van de maand (behalve in december).

U bent met zijn allen weer welkom in het vernieuwde Studio Rodeberg. Aan de muren hangen de vele werken van Veerle en mezelf en je kan rondlopen in de teken- en schilderateliers.

We nodigen telkens ook een bijzondere gast uit.

Programma 2023

Salon april

19 april 2023


DORA MAAR HOUSE
MENERBES (FR)

In april verhuizen we naar Frankrijk, meer bepaald naar Ménerbes waar Pablo Picasso voor zijn ex-vrouw Dora Maar een huis kocht.

Dora Maar ( fotografe Dora Markovic) zou er nog 30 jaar verblijven. Veerle Verbeke schilderde een portret van Dora Maar dat definitief verhuist naar het Dora Maar House. Op 19 april houden we daar een event.Link:


The dora maar house

Salon 

do 25 mei

Studio Rodeberg


NELE NU

Het salon van mei wordt er één voor fijnproevers. Niemand minder dan Nele Nu komt met haar dichters- en performancewerk naar Studio Rodeberg. 

Wie haar drie jaar geleden aan het werk zag (of ondertussen met Motha van Maarten Marchau) weet wat er te wachten staat.

Wie erbij wil zijn zal moeten snel zijn!


TICKETS 15 EUR


Zie ook:

www.nele.nu


foto Jan De Proost

Nieuw: Carmen De Vos 


dinsdag 13 juni om 20u

Vorige salons 2020 - 2023

NELE NU


Nele Nu of Nele De Baets-Lemmens bracht een schitterende performance van poëzie en beeldspraak op haar zo gekende manier.
Lees meer over haar op:

www.nele.nu


29/02/2020


ELS VAN BOSBEKE


De video 'Als ik het licht uit doe, zie ik mezelf dan? is een blijver. Dit project mag niet stoppen, nee moet eeiuwig doorgaan! Els toont hoe je op éénvoudige manier als fotografe een video-monument kan maken.


27/10/2022


RIK TANS & SAM SERCU


Rik Tans is ,niet alleen onze fijne overbuur die jullie kennen van De Schuur en zijn zomerbar, maar ook een zeer begenadigd liedjesmaker.

Sam, broer van, is een speelse bassist.


23/11/2020